Companii

Knauf Insulation, care derulează o investiţie de 130 mil. euro în judeţul Mureş: „Vrem să investim în proiecte care ţin de dezvoltarea durabilă a comunităţii, începând cu proiecte de renovare şi modernizare a şcolilor, a grădiniţelor, a spitalelor“

Knauf Insulation, care derulează o investiţie de 130...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.08.2023, 19:00 131

♦ Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 140 de milioane de lei, în creştere cu 47% faţă de anul precedent, în condiţiile achiziţiei făcute în cursul anului trecut ♦ Knauf Insulation a trecut însă, în acelaşi context, de la profit de 8 milioane de lei în 2021 la pierderi de 2,5 milioane de lei în 2022 ♦ Numărul de angajaţi a crescut de la 16 la 71.

Knauf Insulation, producă­tor de vată minerală care derulează o investiţie de 130 de milioane de euro într-o fabrică de la zero în localitatea Târnăveni din judeţul Mureş, spune că vrea să se implice în dezvoltarea comunităţii locale din Târnăveni, de unde va trebui să atragă şi forţă de muncă pentru noua fabrică pe care o construieşte.

„Ne propunem să investim în pro­iecte care ţin de dezvoltarea dura­bilă a comunităţii din Târnăveni, înce­pând cu proiecte de renovare şi modernizare a obiectivelor de interes public, şcoli, grădiniţe sau unităţi me­dicale, până la evenimente importan­te pentru locuitorii din Târnăveni, în funcţie de priorităţile şi nevoile comunităţii“, a spus Adrian Garofea­nu, CEO la Knauf Insulation, în răspunsurile transmise în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.

Compania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 140 de mili­oa­ne de lei, în creştere cu 47% faţă de anul precedent, în condiţiile achiziţiei făcute în cursul anului trecut. Knauf Insulation a trecut însă, în acelaşi context, de la profit de 8 mili­oane de lei în 2021 la pierderi de 2,5 milioane de lei în 2022. Numărul de angajaţi a crescut de la 16 la 71.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO