Companii

Hotelul International din Sinaia: „Pe iulie şi august 80-90% din camere sunt rezervate, este un an bun“. Anul trecut a ajuns la afaceri de 37,4 mil. lei şi profit net de 17,3 mil. lei, peste nivelul din 2019.

Hotelul International din Sinaia: „Pe iulie şi august...

Autor: Mirabela Tiron

20.07.2023, 19:20 224

Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele

Hotelul de patru stele Inter­national din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu 15%, avans pe care îl estimează pe tot anul, potrivit oficialilor companiei.

„A revenit cererea din partea turiştilor, pe iulie şi august vom avea 80-90% grad de ocupare. Turiştii şi-au rezervat sejururi de 7-10 zile pentru va­canţa de vară. Este un an bun. În ianuarie-iu­nie avem o creş­te­re cu 15% în venituri, pe care o estimăm pe tot anul. Ne-am păs­trat clienţii din 2019 şi am atras şi alţii“, a spus pentru ZF Marius Vî­nă­toru, di­rectorul de marketing al hotelului Internatio­nal din Si­naia. Hotelul are o ca­pa­citate de 180 de ca­mere şi este clasificat la patru stele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO