Companii

Hotelul International din Sinaia: „Am bugetat o creştere cu 15% a cifrei de afaceri, după ce anul trecut am depăşit nivelul din 2019“

În staţiunea Sinaia sunt 77 de structuri de cazare (hoteluri, pensiuni, altele) cu o capacitate de cazare totală de  3.700 de locuri de cazare.

În staţiunea Sinaia sunt 77 de structuri de cazare (hoteluri, pensiuni, altele) cu o capacitate de cazare totală de 3.700 de locuri de cazare.

Autor: Mirabela Tiron

01.03.2023, 18:00 180

Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele În 2019, anul de referinţă în turism, compania International, ce administrează hotelul, a avut afaceri de 30 milioane de de lei.

Hotelul de patru stele International din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari ca în 2019, anul de referinţă în turism, şi estimează o creştere cu 15% pentru acest an.

„Anul trecut a fost un an foarte bun, am depăşit ca cifră de afaceri nivelul din 2019 iar pentru acest an am bugetat o creştere cu 15%. Ianuarie şi februarie au fost foarte bune, am avut 75% grad de ocupare în ianuarie iar pe februarie anul acesta am ajuns la 80% datorită vacanţei şcolare eşalonate pe judeţe“, a spus pentru ZF Marius Vînătoru, directorul de marketing al hotelului International din Sinaia. Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO