Hotelul International din Sinaia: „Pe iulie şi august 80-90% din camere sunt rezervate, este un an bun“. Anul trecut a ajuns la afaceri de 37,4 mil. lei şi profit net de 17,3 mil. lei, peste nivelul din 2019.

Autor: Mirabela Tiron 20.07.2023

Hotelul are o capacitate de 180 de camere şi este clasificat la patru stele

Hotelul de patru stele Inter­national din Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, cu o capacitate de 180 de camere, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu 15%, avans pe care îl estimează pe tot anul, potrivit oficialilor companiei.

„A revenit cererea din partea turiştilor, pe iulie şi august vom avea 80-90% grad de ocupare. Turiştii şi-au rezervat sejururi de 7-10 zile pentru va­canţa de vară. Este un an bun. În ianuarie-iu­nie avem o creş­te­re cu 15% în venituri, pe care o estimăm pe tot anul. Ne-am păs­trat clienţii din 2019 şi am atras şi alţii“, a spus pentru ZF Marius Vî­nă­toru, di­rectorul de marketing al hotelului Internatio­nal din Si­naia. Hotelul are o ca­pa­citate de 180 de ca­mere şi este clasificat la patru stele.