Companii

George Copos, proprietarul Ana Hotels, a investit 14 mil. euro în renovarea hotelului Europa din Eforie Nord. „Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului Europa. Am simţit nevoia de o nouă provocare după renovarea Athénée Palace Bucharest.“

Autor: Alexandra Matei

02.04.2024, 11:30 193

Hotelul din Eforie Nord a fost deschis în urmă cu 20 de ani şi a trecut prin mai multe programe de modernizare, ultimul în 2018.

Hotelul Europa din Eforie Nord, deţinut de compania Ana Hotels, controlată de omul de afaceri George Copos, a fost renovat printr-o investiţie de peste 14 mil. euro şi urmează să îşi deschidă porţile pentru turişti începând cu 16 aprilie.

Lucrările de modernizare au început în luna octombrie a anului trecut, iar, după cum spune George Copos, acesta este cel mai amplu proiect de modernizare a hote­lului în cei peste 20 de ani ai săi sub brandul Ana Hotels, peste 25.000 de metri pătraţi fiind reno­vaţi în şase luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO