Caută doar în titlu
Energie

Hidroconstrucţia are în lucru peste 80 de proiecte cu o valoare de 253 de milioane de euro

Hidroconstrucţia, unul dintre cei mari con­struc­tori de pe piaţa locală, are în derulare peste 80 de proiecte cu o valoare totală de 253 mil. euro, iar în primele şapte luni ale anului 2020 a înregistrat o creştere cu 60% a afacerilor faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„În ciuda restricţiilor şi a limitărilor generate de pan­de­mie, dar în acord cu portofoliul de lucrări dobândit în 2019, la sfârşitul lunii iulie 2020 rezultatul activităţii ara­tă o creş­tere a cifrei de afaceri cu 60% faţă de aceeaşi pe­rioa­dă a anului trecut (295 mil. lei în 2020 faţă de 180 mil. lei în 2019), urmând trendul naţional înregistrat de sec­torul construcţiilor“, spune Dorel Peciu-Flori­anu, di­rec­tor general al Hi­dro­construcţia.

În contextul pandemiei, cea mai mare provocare pen­tru Hidroconstrucţia a fost menţinerea activităţii, du­blată de asigurarea resur­sei umane şi a materia­lelor pentru toate lucrările, inclu­siv cele externe.

„Numărul mare de con­trac­te active a impus un efort organizatoric şi o mare responsabilitate faţă de cei peste 2.000 de angajaţi şi, evident, faţă de beneficiarii proiectelor.“

Hidroconstrucţia şi-a majorat cifra de afaceri cu aproa­pe 30% în 2019, până la 407 mil. lei, însă a revenit pe pier­deri, cu un rezultat negativ de aproape 60 mil. lei, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.