Caută doar în titlu
Energie

Electrica are 24 de proiecte în PNRR pentru energie verde şi reţele smart

Grupul Electrica, cel mai mare jucător din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie în funcţie de numărul de clienţi, are 24 de proiecte de investiţii depuse în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), mecanism de finanţare prin care România speră să atragă circa 14 miliarde de euro.

Din cele 24 de proiecte, 18 sunt des­tinate părţii de distribuţie a energiei, element semni­ficativ în realizarea tranziţiei energetice pe plan local.

„În cadrul PNRR, grupul Electrica a depus 24 de proiecte de investiţii, dintre care 18 depuse de Dis­tribuţie Energie Electrică România (DEER - compania rezultată în urma fuziunii celor trei firme de dis­tribuţie de sub umbrela Electrica). Principalele pro­iec­te depuse de Electrica pentru PNRR au în vedere in­ves­tiţii în parcuri fotovoltaice şi eoliene, infrastructura pen­tru stocare energie şi reţea de staţii de reîncărcare a ve­hi­culelor electrice“, au transmis reprezentanţii companiei.

Planurile de investiţiile ale celor mai mari companii din România vor fi incluse în cea de-a 16-a ediţie a Anuarului de Business al României, unul dintre cele mai importante proiecte editoriale realizate de ZF.

„Proiectele propuse de DEER pentru PNNR se re­fe­ră la lucrări care au în vedere obiective de eficienţă ener­getică, precum modernizarea de linii electrice aeriene, mon­tare de panouri fotovoltaice pe clădirile staţiilor, implementarea de sisteme de măsurare inteligentă.“ 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.