Companii

Dr. Reddy’s estimează afaceri de 17 mil. dolari, în urcare cu 21%

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax

22.03.2011, 19:38 92

Reprezentanţa grupului farmaceutic indian Dr. Reddy's în Româniaestimează pentru anul fiscal în curs, care se va încheia la 31martie, afaceri de 17,1 milioane dolari, în urcare cu 21% faţă deanul fiscal precedent, pe fondul evoluţiei pozitive înregistrate demai multe produse din portofoliu.

Compania a lansat anul trecut patru produse. Cele mai bine vânduteproduse din portofoliul Dr. Reddy's România sunt medicamentegastroenterologice, analgezice şi oncologice. Cu toate acestea, Dr.Reddy's România nu a reuşit să atingă targetul stabilit pentru anulfiscal în curs, de 19 milioane de dolari.

Dr. Reddy's România vrea să aducă pe piaţa locală pe parcursulanului fiscal următor cinci produse noi. În acest context, companiaestimează pentru anul fiscal 2011/2012 o creştere similară a cifreide afaceri cu cea din perioada aprilie 2010-martie 2011, respectivde peste 20%.

Dr. Reddy's are 55 de angajaţi în România. Compania vrea săangajeze încă 25 de persoane până la sfârşitul lunii mai.Producătorul indian a intrat pe piaţa din România în 1995, cuportofoliile de medicamente generice gastroenterologice şianalgezice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO