Dr. Reddy’s estimează afaceri de 17 mil. dolari, în urcare cu 21%

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax 22.03.2011

Reprezentanţa grupului farmaceutic indian Dr. Reddy's în România estimează pentru anul fiscal în curs, care se va încheia la 31 martie, afaceri de 17,1 milioane dolari, în urcare cu 21% faţă de anul fiscal precedent, pe fondul evoluţiei pozitive înregistrate de mai multe produse din portofoliu.

Compania a lansat anul trecut patru produse. Cele mai bine vândute produse din portofoliul Dr. Reddy's România sunt medicamente gastroenterologice, analgezice şi oncologice. Cu toate acestea, Dr. Reddy's România nu a reuşit să atingă targetul stabilit pentru anul fiscal în curs, de 19 milioane de dolari.

Dr. Reddy's România vrea să aducă pe piaţa locală pe parcursul anului fiscal următor cinci produse noi. În acest context, compania estimează pentru anul fiscal 2011/2012 o creştere similară a cifrei de afaceri cu cea din perioada aprilie 2010-martie 2011, respectiv de peste 20%.

Dr. Reddy's are 55 de angajaţi în România. Compania vrea să angajeze încă 25 de persoane până la sfârşitul lunii mai. Producătorul indian a intrat pe piaţa din România în 1995, cu portofoliile de medicamente generice gastroenterologice şi analgezice.