Companii

Cum devii din broker imobiliar dezvoltator de locuinţe

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.01.2022, 16:15 406

Neofort, un broker imobiliar din Bucureşti, a ajuns la un portofoliu de peste 80 de proiecte rezidenţiale pentru care este reprezentant de vânzări Compania deţine şi o divizie de tâmplărie, cu o fabrică proprie de ferestre şi uşi din PVC, în Bucureşti, sub numele Salamander Neofort a dezvoltat şi propriile proiecte de locuinţe.

Neofort Biz, o companie cu activitate în domeniul imobiliarelor, a dezvoltat un portofoliu cu peste 80 de proiecte de locuinţe ale căror vânzări le-a reprezentat de-a lungul timpului. Compania activează în principal ca broker imobiliar, însă a dezvoltat şi propriile proiecte de locuinţe.

„Oferim consultanţă imobiliară în vederea vânzării de apartamente în ansambluri rezidenţiale proprii, dar şi de la parteneri. Asigurăm studii de fezabilitate pentru manage­mentul dezvoltărilor imobi­liare, plan de marketing şi ma­nagementul proiectului. Acor­dăm consultanţă în proiectare, arhitectură, design interior şi landscaping pentru ansambluri rezidenţiale noi finalizate şi în construcţie“, se arată pe site-ul de prezentare al Neofort Biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO