Companii

Cosmin Moldovan, Carmangeria Moldovan: Suntem o companie mică printre companiile mari, dar o companie mare printre cele mici. Vrem să mărim capacitatea de semipreparate, o investiţie de câteva milioane de euro

Cosmin Moldovan: Tinerii preferă mâncare gata făcută pentru că stau mult mai mult la job. Inflaţia ne afectează parte de produse ready to eat, dar nu ne întoarcem la cratiţă, chiar dacă inflaţia este mare.

Cosmin Moldovan: Tinerii preferă mâncare gata făcută pentru că stau mult mai mult la job. Inflaţia ne afectează parte de produse ready to eat, dar nu ne întoarcem la cratiţă, chiar dacă inflaţia este mare.

Autor: Alexandra Matei, Florentina Niţu

01.11.2023, 17:20 203

Moldovan Carmangerie, o companie pusă pe picioare de familia Moldovan din judeţul Cluj în anul 1994, în industria cărnii, care a dezvol­tat un model de business pe verticală şi astăzi numără 40 de magazine şi a avut afaceri de 105 milioane de lei în 2022, îşi propune să extindă gama de semi­preparate, pentru a răs­punde cererii tot mai mari a tinerilor care preferă mâncarea pregătită sau chiar gata de gătit, datorită faptului că stau mai mult la job.

„Suntem condamnaţi să mergem mai departe, să facem o investiţie mult mai mare prin care să concentrăm toate producţiile într-una singură şi să avem o capacitate mult mai mare. Suntem o companie mică printre companiile mari, dar o companie mare printre cele mici. Lucrăm la scrierea unui proiect (cu scopul de a accesa fonduri europene prin noul Plan Naţional Strategic 2023-2027 – n. red.) pentru a mări capacitatea de produse semipreparate şi tot ceea ce înseamnă producţia de carne şi ne dorim şi un depozit logistic. Este o investiţie de câteva milioane de euro“, a spus Cosmin Moldovan, director general al Carmangeriei Moldovan. El a fost prezent la evenimentul ZF Agriculture Summit 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO