Cosmin Moldovan, Carmangeria Moldovan: Suntem o companie mică printre companiile mari, dar o companie mare printre cele mici. Vrem să mărim capacitatea de semipreparate, o investiţie de câteva milioane de euro

Autori: Alexandra Matei , Florentina Niţu 01.11.2023

Moldovan Carmangerie, o companie pusă pe picioare de familia Moldovan din judeţul Cluj în anul 1994, în industria cărnii, care a dezvol­tat un model de business pe verticală şi astăzi numără 40 de magazine şi a avut afaceri de 105 milioane de lei în 2022, îşi propune să extindă gama de semi­preparate, pentru a răs­punde cererii tot mai mari a tinerilor care preferă mâncarea pregătită sau chiar gata de gătit, datorită faptului că stau mai mult la job.

„Suntem condamnaţi să mergem mai departe, să facem o investiţie mult mai mare prin care să concentrăm toate producţiile într-una singură şi să avem o capacitate mult mai mare. Suntem o companie mică printre companiile mari, dar o companie mare printre cele mici. Lucrăm la scrierea unui proiect (cu scopul de a accesa fonduri europene prin noul Plan Naţional Strategic 2023-2027 – n. red.) pentru a mări capacitatea de produse semipreparate şi tot ceea ce înseamnă producţia de carne şi ne dorim şi un depozit logistic. Este o investiţie de câteva milioane de euro“, a spus Cosmin Moldovan, director general al Carmangeriei Moldovan. El a fost prezent la evenimentul ZF Agriculture Summit 2023.