Companii

Conferinţa ZF/ BT Health - Bucureşti. Ana Maria Marian, managing director, Enayati Medical City: La maturitate, businessul nostru anual va ajunge la 53 mil. de euro. Suntem pe drumul cel drum

Ana Maria Marian, managing director al Enayati Medical City

Ana Maria Marian, managing director al Enayati Medical City

Autor: Florentina Niţu

16.10.2023, 09:00 164

Enayati Medical City, unul din cele mai mari proiecte greenfield de pe piaţa medicală privată, fondat în urmă cu doi ani de medicul Wargha Enayati, ar urma să genereze afaceri de 53 de milioane de euro la maturitate, iar acest moment se apropie, a spus Ana Maria Marian, managing director în cadrul companiei. În 2022, Enayati Medical City a înregistrat afaceri de 35 de milioane de euro, conform reprezentanţilor firmei.

„La maturitate, businessul nostru anual va ajunge la 53 mil.  euro. Suntem pe drumul cel drum, o să ajun­gem repede la această ţintă“, a afirmat Ana Maria Marian, managing director al Enayati Medical City, prezentă în cadrul conferinţei ZF/ BT Health - Sănătatea în prim-plan.

Oraşul medical a costat 65 de milioane de euro şi este cea mai mare investiţie din ultimii ani din sectorul privat de sănătate. Construcţia a început în 2018, în parteneriat cu italienii de la Monza pentru secţia de oncologie.

Enayati Medical City a început să funcţioneze în ianuarie 2021, în plină pandemie, şi a avut venituri de 16,5 mil. euro în primul an în funcţionare, dublându-şi veniturile în următorul an (2022), când a avut aproape 60.000 de pacienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO