Companii

Bursă. Distribuitorul de materiale de construcţii Sipex vrea să facă pasul spre producţie cu fonduri din programul ConstructPlus: „Vrem să ne extindem cu un produs fabricat de noi“

Irinel Gheorghe, CEO al Sipex: Focusul nostru în strategia de dezvoltare până în 2026 rămâne orientat către dezvoltarea canalului B2B.

Irinel Gheorghe, CEO al Sipex: Focusul nostru în strategia de dezvoltare până în 2026 rămâne orientat către dezvoltarea canalului B2B.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.01.2024, 00:07 543

În vederea implementării acestui plan, compania a cumpărat anul trecut un teren de aproape 75.000 de metri pătraţi în comuna Ariceştii Rahtivani din judeţul Prahova, un adevărat hub al activităţilor de producţie şi logistică pentru numeroase companii.

Distribuitorul de materiale de construcţii Sipex intenţionează să deschidă o fabrică proprie, sursa de finanţare urmând să fie fondurile nerambursabile.

„Am avansat cu analiza pentru deschiderea unei unităţi de producţie cu fonduri neram­bur­sa­bile şi vom anunţa detalii suplimentare în acest an. Este o investiţie pe care dorim să o finanţăm în cadrul proiectului anunţat de Gu­vernul României pentru susţinerea producţiei locale de materiale de construcţii, programul ConstructPlus, care are alocate 150 de milioane de euro în primul an. Lucrăm cu un consultant pentru a finaliza toate documentele necesare. Dorim să ne extindem prezenţa într-un canal de vânzare nou, cu un nou produs, fabricat de noi“, spune Irinel Gheorghe, CEO şi acţionar majo­ritar al Sipex, care însă nu a precizat ce anume ar urma să producă această fabrică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO