Companii

British Airways creşte numărul de zboruri spre destinaţii exotice

British Airways creşte numărul de zboruri spre...

Autor: Mirabela Tiron

24.04.2013, 12:20 118

Compania aeriană British Airways, care are zboruri directe pe ruta Bucureşti-Londra, a crescut frecvenţa de operare spre destinaţii exotice, respectiv insulele Baleare. Programul de iarnă care începe din 27 octombrie va include cinci curse pe săptămână, zboruri directe de pe aeroportul din Londra către Ibiza, faţă de numai două în iarna trecută, în timp ce zborurile spre Palma vor creşte de la două la patru pe săptămână.

Un bilet de avion pe un singur segment în perioada de iarnă costă 74 de lire sterline de persoană.  “Anul trecut am decis să ne extindem noile rute spre Ibiza şi Mallorca pe timp de iarnă. Aceste zboruri au fost atât de solicitate toată iarna, încât am decis să le mărim frecvenţa şi capacitatea pentru acest an,” a declarat Luke Hayhoe, General Manager Commercial al British Airways pentru London City.

British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internaţionale din lume, transportând anual aproximativ 36 milioane de pasageri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO