Companii

Arcada Company, unul dintre constructorii metroului din Cluj-Napoca, şi-a majorat afacerile cu 62% în 2022 ajungând la 533 milioane lei

Arcada Company, unul dintre constructorii metroului din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.07.2023, 00:07 1231

Arcada Company, cea mai mare firmă de construcţii din judeţul Galaţi şi unul dintre constructorii liniei de metrou din Cluj-Napoca, a marcat în 2022 un record în ceea ce priveşte cifra de afaceri, încheind anul cu venituri de 533 mil. lei, în creştere cu 62% faţă de anul precedent.

Compania are, potrivit Termene.ro, cinci acţionari, însă controlul este deţinut de doi dintre ei – Mihai Humă şi Spiru Mantu, cu câte 44% din acţiuni fiecare.

Arcada Company face parte din asocierea care a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei deschise, având ca obiect proiectarea şi execuţia lucrărilor de infrastructură pentru magistrala I de metrou Cluj, alături de două firme turceşti şi una franceză. Arcada Company a lucrat, printre altele, şi la construcţia căii ferate care face legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi aeroportul Otopeni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO