Business Construct

Cum se vede un proiect mare de infrastructură în afacerile unui constructor: Arcada Company, unul dintre constructorii căii ferate Gara de Nord - Otopeni, a făcut afaceri de 257 mil. lei în 2019, mai mult decât dublu

Cum se vede un proiect mare de infrastructură în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.08.2020, 16:50 478

♦ Arcada Company s-a specializat în lucrări de reabilitare a căii ferate şi construcţii de poduri.

Compania de construcţii Arcada Company, controlată de oamenii de afaceri Spiru Mantu şi Mihai Humă, a raportat pentru 2019 afaceri de 257 de milioane de lei, mai mult decât dublu faţă de anul precedent, când businessul fusese de 106 milioane de lei.

De altfel, în 2018, afacerile fuseseră pe un trend descendent, la fel ca în 2017, pentru ca în 2019 să aibă o creştere spectaculoasă. Profitul a crescut şi el de şase ori, până la 41 de milioane de lei. Arcada Company lucrează, printre altele, la construcţia căii ferate care ar urma să facă legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi aeroportul Otopeni.

Reprezentanţii Arcada Company nu au răspuns, până la închiderea ediţiei, soli­citării ZF referitoare la evoluţia busi­nessului în 2019 şi în prima parte a anului 2020. Compania nu are un site funcţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO