Companii

Antreprenori locali. Mircea Todoran, Telemea de Ibăneşti: Românii ar trebui să consume produse româneşti şi să susţină producătorii locali. „În Austria, Germania sau Franţa este imposibil să ne listăm ca producător român, în timp ce supermarketurile noastre sunt pline de produse de import“.

Antreprenori locali. Mircea Todoran, Telemea de...

Autor: Mirabela Tiron

08.04.2024, 19:40 238

Compania Mirdatod Prod, care deţine brandul Telemea de Ibăneşti, a finalizat anul trecut cu afaceri de 135 mil. lei, faţă de anul anterior când a înregistrat o cifră de afaceri de 112 milioane de lei. Pentru acest an oficialii companiei au bugetat un avans cu 10% al afacerilor.

„Primul trimestru este în grafic cu ce am bugetat pentru acest an. Până la final de terminăm un proiect de 2 mil. euro pe fonduri europene într-o instalaţie pentru linia nouă de telemea. Folosim doar utilaje de ultimă generaţie, cu randamente bune în procesare pentru a avea costuri mici de producţie şi chiar şi aşa nu înţeleg cum la raft produsele de import, de exemplu brânza, sunt mai ieftine cu 20-30%“, a declarat pentru ZF Mircea Todoran, cofondatorul companiei ce deţine brandul Telemea de Ibăneşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO