Companii

Antreprenori locali. Dan Mircescu, Novatik: Se vede tendinţa de mutare din zona construcţiilor colective spre locuinţe individuale

Dan Mircescu, proprietar Novatik: Anul 2020 a fost dificil, ciudat. După criza din 2008-2009, nu credeam că ar putea fi ceva mai dificil.

Dan Mircescu, proprietar Novatik: Anul 2020 a fost dificil, ciudat. După criza din 2008-2009, nu credeam că ar putea fi ceva mai dificil.

Autor: Alina-Elena Vasiliu, Roxana Rosu

26.04.2021, 18:00 157

♦ Pentru Novatik, anul 2020 a fost unul dificil, care a venit după o perioadă de rebranding, după ce compania a devenit exclusiv producător, renunţând la partea de import şi comerţ.

Piaţa rezidenţială se îndreaptă tot mai puternic către construcţiile individuale, în acelaşi timp cu scăderea celor colective, este constatarea antreprenorului Dan Mircescu, proprietarul producă­torului de acoperişuri Novatik.

„Există modificări în ce priveşte programele de arhitectură, construc­ţiile. Se vede o tendinţă de mutare din zona construcţiilor colective spre locuinţe individuale. Vedem o creştere a interesului pentru terenuri în zona metropolitană, rurală, având în vedere telemunca”, a spus Dan Mircescu la videoconferinţa ZF Vaccin pentru IMMunitate, dedicată IMM-urilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO