Companii

Alpiq RomIndustries: Suntem în continuare în posesia licenţei pentru furnizarea de energie şi avem convingerea că ne vom păstra licenţa şi ne vom desfăşura activitatea comercială şi în viitor

Alpiq RomIndustries: Suntem în continuare în posesia...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.03.2017, 00:04 438
Furnizorul de energie Alpiq RomIn­dustries este convins că Auto­ritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu îi va re­trage licenţa de funcţionare, transmite compania într-un drept la replică trimis pe adresa redacţiei Ziarului Financiar.

„Contrar declaraţiei din articolul ZF publicat vineri, 10 martie 2017, ANRE nu a retras licenţa Alpiq RomIn­dustries SRL şi, prin urmare, Alpiq RomIndustries SRL este în po­sesia licenţei şi continuă să îşi des­făşoare activitatea comercială în mod obişnuit. Alpiq RomIndustries SRL are convin­ge­rea că îşi va păstra licenţa şi va con­tinua să îşi desfăşoare acti­vitatea comer­cială şi în viitor”, spune compania.

Săptămâna trecută, Autoritatea Na­ţio­nală de Reglementare în do­meniul Ener­giei (ANRE) a publicat lista titu­larilor de licenţă care nu şi-au respectat obligaţiile din contractele încheiate privind vânzarea cantităţilor de energie electrică tranzacţionate la începutul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO