Companii

Air France a anulat zborul din această seară de pe Otopeni spre Paris

Air France a anulat zborul din această seară de pe Otopeni spre Paris

Foto: Adrian Stoicoviciu

Autor: Mirabela Tiron

30.10.2011, 16:22 518

Compania aeriană de linie Air France a anulat zborul din această seară cu plecare de pe aeroportul Otopeni spre Paris, în contextul grevei generale declanşate de angajaţii companiei. Cursele de dimineaţă (cu plecare la 6.50) şi de după-masă (cu plecare la 15.25) au fost operate, potrivit datelor de pe site-ul aeroportului Otopeni.

În Franţa, compania Air France se confruntă cu a doua zi de grevă a însoţitorilor de bord nemulţumiţi de anunţul companiei de-a face reduceri de personal.

Air France a transmis că va reuşi să asigure astăzi 80% dintre cursele programate. Sâmbătă, mai puţin de 30% dintre însoţitorii de zbor s-au aflat în grevă, potrivit conducerii companiei. Această cifră a fost contestată de sindicate, care au evaluat participarea la protest la 50 - 60% din personal. Air France a anulat 10 zboruri din Franta, unele dintre ele având ca destinaţie New York, Montréal, Los Angeles, Tokyo, Abou Dhabi si Douala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO