Companii

14 ha de teren în estul Bucureştiului, scoase la vânzare. La începutul anului terenul era evaluat la 22 milioane euro. Cât mai valorează acum?

Autor: Cristi Moga

08.06.2011, 23:30 444

Producătorul de vopsele Policolor-Orgachim caută cumpărătorpentru lotul de 13,8 ha de pe bulevardul Pallady din Bucureşti,situat în imediata vecinătate a parcului comercial dezvoltat deomul de afaceri Dan Petrescu, cel care a ridicat magazine pentruReal, Metro, OBI şi Decathlon.

Cu acest scop, compania a desemnat reprezentant exclusiv învederea vânzării compania de consultanţă imobiliară Colliers, aicărei reprezentanţi spun că pe acel teren pot fi construite atâtspaţii comerciale sau de birouri, cât şi locuinţe sau un hotel.

La începutul anului, acel teren a fost evaluat la aproape 22mil. euro (160 de euro/mp), iar compania a demolat deja o parte dinclădirile de pe acest lot. Printre retailerii care şi-au manifestatde-a lungul timpului intenţia pentru deschiderea unor magazine înpartea de est a Capitalei se numără hipermarketurile Auchan şi Corasau reţelele de bricolaj Dedeman şi Hornbach.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO