Business Internaţional

Victorie istorică a lui Hillary Clinton: A câştigat cursa alegerilor primare democrate

Victorie istorică a lui Hillary Clinton: A câştigat...

Autor: Raluca Manga

08.06.2016, 08:58 9647

Preşedintele american, Barack Obama, a avut o discuţie telefonică, marţi seara, cu Bernie Sanders şi cu Hillary Clinton, pe care a felicitat-o pentru obţinerea majorităţii de delegaţi necesare investiturii democrate la preşedinţia SUA, relatează AFP online.

"Preşedintele Obama i-a felicitat pe cei doi candidaţi pentru că au desfăşurat campanii pline de inspiraţie, care i-au entuziasmat pe democraţi, care au determinat ca o nouă generaţie de americani să se implice în procesul politic şi care au permis prezentarea unor propuneri importante astfel încât economia şi politica noastră să fie folositoare lumii întregi, nu doar celor care dispun de putere şi de bani", a declarat Josh Earnest, purtătorul de cuvânt al Case Albe, făcând referire la teme care au animat campania senatorului Vermont Bernie Sanders începând cu vara trecută.

Nu a avut bani pentru un apartament nou, însă şi-a transformat garajul într-un spaţiu locuibil. Cum arată noua ”locuinţă”?

"Preşedintele a felicitat-o pe doamna Clinton pentru că a obţinut numărul necesar de delegaţi în vederea nominalizării democrate pentru alegerile prezidenţiale americane", a adăugat acesta.

"De asemenea, la cererea senatorului Sanders, acesta din urmă şi preşedintele se vor întâlni la Casa Albă, joi, pentru a continua discuţia pe tema aspectelor importante ale acestor alegeri", a precizat Josh Earnest.

Hillary Clinton a obţinut, marţi, victoria în cursa alegerilor primare democrate.

Cum arătau fructele şi legumele înainte să fie modificate genetic

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO