Business Internaţional

Un hambar, cateva dormitoare şi mult teren: 175 mil. dolari, cea mai scumpă proprietate din SUA

Un hambar cu 3 dormitoare şi mult teren: 175 mil. dolari, cea mai scumpă proprietate din SUA

Autor: Radu Racu

26.07.2011, 17:24 721

America se zbate sub greutatea pieţei ipotecare însă anul 2011 aadus în imobiliare câteva noi recorduri care acum ar putea fidepăşite de o proprietate din Wyoming, scrie jurnalista MorganBrennan, pe un blog găzduit de Forbes.

Piaţa rezidenţială din SUA a fost martora unor tranzacţii bombăanul acesta: în luna martie Yuri Milner a cumpărat o vilă de 100 demilioane de dolari în Silicon Valley.

Acum două săptămâni, una din fiicele miliardarului din Formula 1Bernie Ecclestone, Petra, a devenit noua proprietară a domeniuluiSpeling, pentru 150 de milioane. Toate aceste tranzacţii ar puteafi depăşite de o fermă din Wyoming, scoasă la vânzare cu 175 demilioane de dolari.

Locuinţa de pe domeniul fermei nu este principala atracţie: unfost hambar concvertit în casă, cu trei dormitoare. Mai există ocasă de oaspeţi cu patru dormitoare şi două apartamente pentruangajaţi, însă nici aici nu predomină luxul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO