Business Internaţional

Simona Halep a câştigat trofeul de la Montreal

Simona Halep a câştigat trofeul de la Montreal

Autor: Georgiana Mihalache

31.07.2016, 21:33 2614

Simona Halep a câştigat turneul Rogers Cup de la Montreal după o victorie în faţa americancei Madison Keys, cu 7-6(7-2), 6-3.

Românca, numărul 5 mondial, a învins-o pe Keys (12 WTA) în doar două seturi, asigurându-şi trofeul turneului canadian. După un prim set câştigat în tie break cu scorul de 7-6(7-2), Simona nu i-a mai acordat lui Keys şansa de a reveni, închizând setul al doilea la scorul de 6-3.

În urma victoriei, Simona Halep va primi 900 de puncte în clasamentul WTA şi un premiu în valoare de 497.000 de dolari. Victoria de la Rogers Cup o va readuce pe româncă pe locul 3 mondial, după Serena Williams, locul 1, şi Angelique Kerber, locul 2 WTA.

Simona Halep s-a calificat şi în finala de dublu a turneului Rogers Cup, alături de Monica Niculescu. Româncele vor juca împotriva perechii formate din rusoaicele Ekaterina Makarova şi Elena Vesnina. Meciul de dublu va începe la scurt timp după ceremonia de premiere a câştigătoarei de la simplu, Simona Halep.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO