Business Internaţional

Prostituţie la nivel înalt. Menajera care l-a acuzat de viol pe Strauss-Kahn obişnuia să facă frecvent sex pe bani cu clienţii

05.07.2011, 16:34 1352

Procurorii care instrumentează cazul lui Dominique Strauss-Kahnsunt dispuşi să renunţe la acuzaţii, la următoarea înfăţişare,peste două săptămâni, sau chiar mai devreme, a declarat o sursăimplicată în acest caz, pentru New York Post, informează Gândul.

Aparent, există noi probe demonstrează că menajera care l-aacuzat pe fostul şef al FMI de viol ar fi primit în mod frecventbani pentru favoruri sexuale de la clienţii hotelului Sofitel dinNew York.

"Este clar că nu avem un caz sutenabil", a declarat aceastăsursă sub protecţia anonimatului.

"Nivelul ei de credibilitate este foarte scăzut, suntemconştienţi că nu avem cum să câştigăm procesul", a declarat sursa,referindu-se la camerista din Guineea care l-a acuzat peStrauss-Kahn de viol.

"Nimic din ceea ce aceasta spune nu mai este credibil. Păcat,pentru că acum nu vom şti niciodată ce s-a petrecut de fapt în aceacameră de hotel", a mai spus sursa.

Între timp, avocaţii apărării au avansat un alt scenariu, încare şeful FMI ar fi făcut într-adevăr sex cu menajera, însă decomun acord cu aceasta, după ce i-ar fi promis o anumită sumă debani. Menajera l-ar fi acuzat de viol pe Strauss-Kahn pentru căacesta nu ar fi lăsat banii pe care îi promisese.

"În trecut, clienţii îi lăsau banii în cameră, după ce plecau.Acum, când s-a întors să caute banii, a rămas dezamăgită", spunesursa.

Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO