Business Internaţional

Presupusul autor al atacurilor din sudul Franţei ar putea să nu mai fie în viaţă

 Presupusul autor al atacurilor din sudul Franţei ar putea să nu mai fie în viaţă

Autor: Iuliana Enache

22.03.2012, 09:34 390

Ministrul francez de Interne, Claude Géant, nu este sigur că presupusul autor al atacurilor de la Toulouse şi Montauban, baricadat în locuinţa sa, este "încă în viaţă", joi dimineaţă, deoarece poliţia nu a avut "niciun contact" cu el pe parcursul nopţii, relatează AFP.

Mohamed Mehra, care a intrat miercuri seara într-o "logică de ruptură" a declarat că "vrea să moară cu arma în mână", a declarat ministrul pentru postul de radio RTL.

"Avem o prioritate, ca el să se poată preda, pentru a fi livrat justiţiei, şi să îl capturăm în viaţă: sperăm că este încă în viaţă", a declarat Guéant, considerând "destul de ciudat că acesta nu a reacţionat niciodată", în special după exploziile declanşate de poliţie în cursul nopţii.

În plus, a adăugat ministrul, "am auzit două focuri de armă, nu se ştie căror fapte le corespund acestea".

Mohamed Merah, presupusul autor a şapte crime care au îngrozit Franţa, este încercuit de poliţie în apartamentul său din Toulouse de aproximativ 30 de ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO