Business Internaţional

Erdogan îşi alege ca principal consilier economic un apropiat care a acuzat „tentative de omor prin telekinezie” asupra şefului statului turc

Erdogan îşi alege ca principal consilier economic un...

Autor: Liviu Popescu

01.09.2014, 00:00 359

Noul preşedinte ales al Turciei Recep Tayyip Erdogan l-a numit în funcţia de consilier economic şef pe Yigit Bulut, decizie care va speria probabil investitorii îngrjijoraţi deja de gestionarea economiei ţării deoarece Bulut s-a făcut remarcat pe scena internaţională în timpul protestelor de acum un an susţinând că forţe din afara ţării încearcă să-l ucidă pe Erdogan prin telekinezie.

Telekinezia este un fenomen paranormal care presupune influenţarea unor elemente pur fizice, timp, spaţiu, fără intervenţia unui element fizic, scrie Hurriyet Daily News. Bulut susţine că un grup internaţional lucrează din umbră pentru a sabota economia Turciei prin majorarea ratelor dobânzilor. El s-a declarat pregătit să se sacrifice pentru Erdogan dacă va fi necesar.

Totodată, Bulut a susţinut la începutul anului că pe viitor Turcia nu va mai trebui să menţină nicio legătură economică cu Europa. Erdogan a câştigat detaşat alegerile prezindenţiale din 28 august, fiind primul preşedinte turc ales prin vot direct şi nu de către parlament.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO