Business Internaţional

Dominique Strauss-Kahn a fost vizitat la hotel, înainte de incident, de o "prietenă secretă"

Dominique Strauss-Kahn a fost vizitat la hotel, înainte de incident, de o "prietenă secretă"

Autor: Mediafax

10.07.2011, 12:42 301

Dominique Strauss-Kahn a avut o întâlnire cu o femeie măritată,care lucrează în sectorul bancar, cu numai câteva ore înainteaincidentului reclamat de camerista de la hotelul Sofitel din NewYork, relatează New York Post.

Femeia neidentificată, despre caresurse citate de tabloidul american afirmă că ar fi "prietena secretă" afostului director FMI, s-ar întâlni cu acesta de mai mult timp.

Ea a fost surprinsă de camerele de supraveghere de la hotelulSofitel, împreună cu Strauss-Kahn, în data de 14 mai, înainte de ora 13.30. Cei doi au urcatcu un lift până la etajul unde se afla apartamentul lui DominiqueStrauss-Kahn, iar femeia a părăsit clădirea după untimp.

Ulterior, camerista în vârstă de32 de ani a intrat în apartamentul lui Strauss-Kahn şi, în jurulprânzului, a reclamat că acesta a agresat-o sexual. Citiţi mai multdespre cazul de presupusă agresiune sexuală în care este implicat fostuldirector FMI pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO