Business Internaţional

Cum arată cel mai scump penthouse din New York. Galerie FOTO

Cum arată penthouse-ul

Cum arată penthouse-ul

Autor: Ştefan Stan

17.08.2014, 13:10 1314

Tommy Hilfiger, unul dintre cele mai sonore nume din industria modei, şi-a pus la vânzare penthouse-ul din Manhattan pentru 80 de milioane de dolari, ceea ce propulsează apartamentul între cele mai scumpe proprietăţi imobiliare de pe piaţa din SUA, scrie Business Insider.

Penthouse-ul este situate deasupra Plaza Hotel, la etajele 18 şi 19. Duplexul are vedere către Central Park, cinci dormitoare, cinci băi şi un decor superb.  

Proprietatea a fost initial pusă la vânzare în 2008, la preţul de 50 de milioane de dolari, însă nu şi-a găsit cumărător, în ciuda unei renovări de 20 de milioane de dolari. Acum, mogulul din fashion a repostat anunţul de vânzare, cu un preţ de 80 de milioane de dolari.

Hilfiger a marketat duplexul drept ”splendoarea unei ere apuse, îmbinată cu facilităţile secolului 21”, ceea ce tradus înseamnă o mulţime de decoraţiuni precum candelabra şi tablouri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO