Business Internaţional

Cum arată cea mai scumpă casă mobilă: 4 mil. dolari pentru o locuinţă dintr-un parc de rulote din Malibu. Galerie FOTO

Cum arată locuinţa

Cum arată locuinţa

Autor: Ştefan Stan

21.07.2014, 12:42 1872

Unele dintre cele mai atractive investiţii imobiliare pentru americani par să fie locuinţele mobile, care în Malibu se vând cu un preţ care porneşte de la 300.000 de dolari şi ajung să coste până la 4 milioane de dolari, scrie blogul imobiliar Zillow, citat de Yahoo.

Cea mai scumpă locuinţă mobilă din Malibu este un complex de 200 de metri pătraţi, cu patru dormitoare. Casa a fost scoasă la vânzare pentru 3,75 milioane de dolari, fără să punem la socoteală costul închirierii terenului din Paradise Cove, unde este amplasată în prezent locuinţa.

În Malibu sunt peste 500 de locuinţe mobile în cele două parcuri de rulote din regiune. Deşi 4 milioane de dolari pare un preţ ridicat pentru o casă mobilă, chiar şi pentru una de trei ori mai mari decât media, peisajul imobiliar al zonei este înţesat cu locuinţe care pornesc de la 25 de milioane de dolari şi ajung până la 40 de milioane de dolari.

 “Orice ţine de imobiliar se vinde foarte rapid în Malibu”, a spus David Carter, un agent care a vândut de curând o locuinţă mobile de 2,1 milioane de dolari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO