Business Internaţional

Circulaţia metroului, centrul istoric al Romei, închise; daune la clădiri, inclusiv la catedrale

Circulaţia metroului, centrul istoric al Romei,...

Autor: Mediafax

30.10.2016, 12:21 132

Bazilica San Paolo (Basilica Sfântul Pavel din afara Zidurilor Vaticanului) a suferit daune din cauza seismului şi este închisă pentru verificări, informează cotidianul Il Messaggero.

Un ascensor s-a prăbuşit într-un bloc rezidenţial situat în zona Bartolomeo Cristofori / Marconi din capitala Italiei.

Traficul rutier este suspendat în cartierul Clodia, unde două clădiri au suferit daune structurale, zona fiind izolată de poliţie şi carabinieri.

"Pentru verificări tehnice, tronsoanele de metrou A, B şi B1 sunt închise temporar", a comunicat compania ATAC, care gestionează transportul public în capitala Italiei.

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade pe scara Richer s-a produs duminică la ora 7.40 (8.40, ora României) în regiunea Umbria, fiind simţit puternic în centrul Italiei, inclusiv la Roma. Seismul iniţial, care a prăbuşit numeroase clădiri, a fost urmat de cel puţin şase replici cu magnitudini cuprinse între 4,0 şi 4,7 grade. Potrivit bilanţului preliminar, zeci de persoane au fost rănite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO