Business Internaţional

Cerul Sankt Petersburgului se închide: Rusia a suspendat zborurile şi a închis spaţiul aerian din jurul oraşului de teama unei drone

Cerul Sankt Petersburgului se închide: Rusia a suspendat...

Autor: Cosmin Pirv

28.02.2023, 11:10 60

Aeroportul Pulkovo din Sankt-Petersburg a suspendat marţi temporar toate zborurile, au anunţat autorităţile, în contextul în care presa rusă a relatat informaţii neconfirmate despre un obiect neidentificat, de tipul unei drone, deasupra oraşului, transmite The Guardian.

Reuters relatează că autorităţile din Sankt-Petersburg au anunţat pe Telegram că au suspendat toate zborurile de pe aeroport până la ora locală 12.00. Nu au fost oferite motive pentru această suspendare.

Agenţia de ştiri de stat Tass a anunţat că spaţiul aerian pe o rază de 200 km de Pulkovo a fost închis până la ora locală 13.20, citând o sursă anonimă.

Un raport media neconfirmat de la publicaţia de ştiri online rusă Baza a anunţat că un obiect neidentificat a fost observat pe cer şi că avioane de luptă au fost trimise pentru a investiga.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO