Business Internaţional

Celebrul culturist cunoscut sub numele de "The Freakin' Rican" a murit

Celebrul culturist cunoscut sub numele de "The Freakin'...

Autor: Andreea Tobias

15.07.2023, 12:14 1085

Gustavo Badell, celebrul culturist cunoscut sub numele de "The Freakin' Rican" a murit la vârsta de 50 de ani.

Detaliile legate de deces sunt momentan neclare, potrivit tmz.com.

Veste a fost confirmată de prietenul său Eddie Abbew, care a împărtăşit fotografii din timpul carierei lor de culturism.

"M-am trezit în această dimineaţă cu informaţia că Gustavo a decedat. Inima mea este alături de familia şi prietenii săi", a scris Abbew.

"Gustavo era cu zece ani mai tânăr decât mine. Este întotdeauna trist când o persoană tânără este luată cu mult înainte de vreme. Odihneşte-te în pace Gustavo şi să ştii că ne vei lipsi."

Badell şi-a început cariera de culturist la vârsta de 19 ani şi a câştigat prima sa competiţie în 1991, la Campionatul de culturism pentru juniori din Caraibe.

A continuat să participe la multe competiţii importante, inclusiv la Atlantic City Pro, pe care l-a câştigat, la Ironman Pro, Arnold Classic şi la Campionatul Mondial Pro.

Cele mai emblematice momente le-a avut loc în 2004 şi 2005, când a terminat pe locul al treilea la Mr. Olympia, chiar în urma lui Ronnie Coleman (8 titluri consecutive la Olympia) şi Jay Cutler (a câştigat 4 Olimpiade).

După ce s-a retras în 2012, Badell a continuat să se menţină în formă şi a fost în continuare implicat în comunitatea de fitness, interacţionând adesea cu fanii online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO