Business Internaţional

Ce i-a prezentat Silvio Berlusconi actorului american George Clooney: dormitorul

Ce i-a prezentat Silvio Berlusconi actorului american George Clooney: dormitorul

Autor: Florin Badescu

09.10.2011, 14:56 163

Actorul american George Clooney a negat că ar fi participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi, dar a recunoscut că premierul italian i-a arătat dormitorul său, cu ocazia unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta, la Roma, informează dailymail.co.uk.

Vorbind în premieră despre acea întâlnire, George Clooney a declarat că a mers la Roma pentru a discuta cu Berlusconi despre posibilitatea ca Italia să furnizeze câteva elicoptere pentru organizaţiile umanitare din Sudan.

Însă premierul italian a părut în cursul acelei întâlniri mai degrabă interesat de socializare şi l-a rugat să rămână în reşedinţa lui, în acea seară, unde urma să fie organizată o petrecere, a explicat actorul american într-un interviu publicat pe site-ul revistei Time.

George Clooney spune că Silvio Berlusconi, în vârstă de 75 de ani, l-a condus în dormitorul său, pentru a-i arăta un pat dublu, care i-a fost oferit de Vladimir Putin.

"Am avut o singură întâlnire cu Berlusconi şi aceea a fost una dintre cele mai uluitoare seri din viaţa mea. M-am dus acolo pentru a-i vorbi despre criza din Darfur. Îmi făcusem temele. M-a dus să îmi arate dormitorul lui şi patul pe care i-l făcuse cadou Putin. Astfel, acea seară a devenit ceva foarte diferit faţă de ceea ce s-ar fi aşteptat cineva", a spus actorul american.

"Eu spuneam «Trebuie să plec», iar el îmi spunea «Unde să pleci? Uurmează să înceapă o petrecere», dar eu am continuat spunând: «Nu, trebuie să plec. Chiar trebuie să plec»", a adăugat George Clooney.
Avocaţii lui Silvio Berlusconi vor ca George Clooney să se prezinte în calitate de martor la procesul care i-a fost intentat premierului italian.

Silvio Berlusconi a fost acuzat că a abuzat de prerogativele funcţiei de premier şi că a oferit o anumită sumă de bani pentru a face sex cu o minoră. Prostituata, supranumită "Ruby", susţine că George Clooney a participat la una dintre "orgiile sexuale" organizate de Silvio Berlusconi la Milano.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO