Business Internaţional

100 de metri garduri la Casa Albă. Cum au reţinut un intrus agenţii Secret Service - VIDEO

100 de metri garduri la Casa Albă. Cum au reţinut un intrus agenţii Secret Service - VIDEO
03.08.2011, 10:52 541

Un bărbat a reuşit, marţi, să sară gardul care înconjoară CasaAlbă, fiind reţinut în scurt timp de agenţii Secret Service, pepeluza reşedinţei prezidenţiale americane, scrie Mediafax.

Bărbatul care a reuşit să sară gardul Casei Albe este o persoanăfără adăpost, în vârstă de 41 de ani, care a mai încercat şi întrecut să se apropie de reşedinţa prezidenţială, a anunţatserviciul de protecţie american, citat de CNN.

Incidentul a fost filmat şi transmis în direct de canalul deteleviziune american, în timpul programului John King USA.



După ce a sărit gardul, bărbatul a fost înconjurat de agenţiiSecret Service, care i-au ordonat să se culce la pământ şi l-auescortat apoi cu cătuşe.

Un rucsac găsit lângă gardul Casei Albe a fost cercetat deagenţi, care au blocat accesul în zonă, ca măsură de precauţie.Incidentul s-a încheiat la scurt timp după ora locală 21.00 (4.00,ora României), când Secret Service a declarat zona sigură.



Potrivit agenţilor americani, bărbatul se numeşte James DirkCrudup, are 41 de ani şi urmează să fie pus sub acuzare pentrupătrundere ilegală şi sfidarea justiţiei, deoarece pe numele său afost emis un ordin de restricţie, care îi interzice să se apropiede Casa Albă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO