Business Hi-Tech

WizCount trece dincolo de contabilitate

01.10.2004, 00:00 138

Producatorul autohton de aplicatii soft pentru afaceri WizRom a lansat impreuna cu Microsoft Romania cea de-a patra versiune a solutiei software pentru contabilitate, gestiune si management financiar Wizcount.
Noul WizCount SQL, bazat pe tehbnologia Microsoft SQL, aduce functii noi fata de versiunile precedente. Lansarea a concis cu aniversarea a 10 ani de la realizarea primei versiuni a aplicatie software WizCount, care in prezent are mai bine de 10.000 de utilizatori in randul companiilor.
Solutia WizCount SQL ofera utilizatorilor este sistem de gestiune a bazelor de date performant, cu un nivel ridicat de scalabilitate si posibilitati de adaptare la cerintele celor mai diverse categorii de utilizatori. Sistemul este conceput pentru a oferi toate informatiile necesare in administrarea eficienta a unei afaceri printr-un set complex de functiuni, analize si rapoarte.
Noua versiune contine un modul suplimentar de managementul relatiilor cu clientii (CRM), care gestioneaza intregul proces de marketing si vanzari, precum si un modul suplimentar de service, special conceput pentru firmele care asigura servicii post-vanzare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO