Business Hi-Tech

Unii dintre cei mai importanţi 20 de oameni de creaţie digitală din lume la ICEEfest Bucureşti

Steve Vranakis - executive creative director la Google Creative Lab

Steve Vranakis - executive creative director la Google Creative Lab

Autor: Andreea Anghel

09.05.2013, 20:18 764

Unii dintre cei mai importanţi 20 de oameni de creaţie digitală din lume - printre care Tom Eslinger (Saatchi & Saatchi) sau  Martin Talks (DRAFTFCB UK) - vor participa în perioada 1-7 iunie la evenimentul „Interactive Central and Eastern Europe Festival” (ICEEfest), organizat de Thinkdigital România la Grand Cinema Digiplex din cadrul Băneasa Shopping City.

Printre speakerii de la ICEEfest se mai numără Steve Vranakis - executive creative director la Google Creative Lab, care timp de doi ani consecutivi a fost considerat drept unul dintre cei mai buni zece creativi în zona digitală, sau Martin Talks, digital president la DRAFTFCB UK, una dintre cele mai apreciate agenţii din Marea Britanie.

Evenimentul va aduna în jur de 2.500 de participanţi în cele 2 săli de conferinţă şi alte două spaţii VIP la care se vor adăuga zonele dedicate expoziţiei de tehnologie şi evenimentele colaterale din zona de entertainment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO