Business Hi-Tech

Telekom Romania Mobile introduce tehnologia VoLTE, care permite efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD şi conexiune aproape instantanee, şi pentru utilizatorii de cartele preplătite

Telekom Romania Mobile introduce tehnologia VoLTE, care...

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.08.2023, 16:38 4269

Telekom Romania Mobile anunţă că începând din această lună şi utilizatorii cartelelor preplătite de la Telekom beneficiază de tehnologia VoLTE (4G/5G), care permite efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD şi conexiune aproape instantanee pentru apelurile iniţiate, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Telekom Romania Mobile a introdus această funcţionalitate de apel de voce în tehnologia 4G pentru abonaţi în august 2022.

„Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca utilizatorii de cartele preplătite să îndeplinească, cumulativ următoarele condiţii: să aibă o cartelă SIM compatibilă 4G, să se afle în zona de acoperire 4G/5G şi să folosească un telefon mobil compatibil VoLTE pe care să aibă instalată cea mai recentă versiune de software a producătorului”, au transmis reprezentanţii companiei.

Introducerea tehnologiei VoLTE a reprezentat un efort amplu de dezvoltare şi implementare tehnologică şi a fost realizat în parteneriat cu Samsung.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO