Business Hi-Tech

Primaria vrea sa puna net wireless in Drumul Taberei

15.10.2009, 23:10 35

Primaria sectorului 6 va organiza, in 26 noiembrie, o licitatiepentru realizarea si administrarea unei retele publice de accesfara fir la internet in cartierul Drumul Taberei, valoareaestimativa a contractului ridicandu-se la 4,03 milioane de lei.

"Reteaua de internet wireless cu acces public va acoperialiniamentul bulevardelor Drumul Taberei si 1 Mai (Compozitorilor),strazilor Brasov si Lujerului (zona Mall), precum si zona ParculuiDrumul Taberei. Principalii beneficiari ai proiectului (...) suntpopulatia sectorului 6, cetatenii care tranziteaza zonele cu accesla retea si autoritatea publica locala", se arata in caietul desarcini al licitatiei, citat de Mediafax.

Primarul sectorului 6 este Cristian Poteras, membru alPartidului Liberal Democrat.

Procedura de atribuire a contractului de servicii se va finalizaprin incheierea unui acord cadru de servicii. Operatorii economiciparticipanti la procedura vor evidentia separat, in propunereafinanciara, preturile pentru realizarea sistemului si tariful lunarperceput pentru activitatea de administrare si intretineresistem.

Primaria de sector va acoperi costurile lunare ale activitatiide intretinere a echipamentelor hardware si aplicatiilor software,serviciile de comunicatii (interconectare retea internet) si oriceactualizari sau modificari ale software-ului si hardware-uluiimpuse de modificarile legislative.

Contractul se va derula pe o perioada de 48 de luni.

Viitorii ofertanti vor depune o garantie de participare de10.000 de lei si una de buna executie reprezentand 5% din valoareacontractului.

La licitatie pot depune oferte societati care in ultimii trei aufinalizat cel putin un contract similar de servicii, cu o valoarede minim 400.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO