Business Hi-Tech

Orange se gândeşte dacă să lanseze internet WiFi şi în alte oraşe decât Bucureşti

Autor: Adrian Seceleanu

13.07.2011, 00:00 454

Orange, numărul unu pe piaţa locală de telefonie mobilă,evaluează posibilitatea de a lansa în mai multe oraşe din Româniapuncte de acces wireless (Wi-Fi) la internet, pe lângă cel care vafi disponibil de la finele acestei săptămâni în Bucureşti, audeclarat pentru ZF oficialii operatorului. "Evaluăm oportunitatealansării serviciilor WiFi în alte oraşe, şi în urma analizei vomlua o decizie", au spus oficialii Orange.

Compania va lansa în această săptămână în zona centrului vechidin Bucureşti servicii de internet wireless care vor fi disponibilefără costuri pentru câteva luni. Întrebaţi cât va costa ulterioraccesul la internet prin reţeaua WiFi, oficialii Orange au precizatcă aceste detalii urmează să fie stabilite. "Deocamdată serviciulva fi accesibil tuturor utilizatorilor. La momentul schimbăriiacestui regim de funcţionare vom comunica detalii mai precise".

RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii de internet fixdin România, a anunţat recent că va extinde la nivel naţionalreţeaua proprie Digi WiFi de puncte de acces wireless (Wi-Fi) lainternet, serviciile urmând să fie disponibile în peste 40 de oraşemari. Reţeaua Digi WiFi este accesibilă pentru clienţii care aucumpărat de la RCS servicii de net prin fibră optică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO