Business Hi-Tech

Olandezii de la ISDC angajează 60 de oameni anul acesta în Cluj şi Bucureşti

Olandezii de la ISDC angajează 60 de oameni anul acesta în Cluj şi Bucureşti

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

24.01.2012, 00:00 868

Furnizorul de servicii şi soluţii software ISDC România va angaja în acest an circa 60 de persoane în centrele din Cluj şi Bucureşti. Compania a inaugurat la începutul acestui an centrul BI (Business Intelligence) ISDC din Bucureşti, unde vor fi angajaţi 20 de oameni în 2012. În prezent ISDC are peste 200 de angajaţi, în condiţiile în care anul trecut au fost recrutaţi circa 90 de oameni (developeri, testeri, team leaderi şi manageri de proiect).

Pe lângă angajaţii din Cluj şi Bucureşti, ISDC mai are circa 25 de oameni care lucrează pentru sediul companiei din Olanda. Potrivit conducerii companiei, pentru acest an este prevăzută o creştere cu 30% a numărului de angajaţi, faţă de 2011. "Vrem să creştem echipa din Bucureşti la 20 de oameni, până la finele acestui an.

În prezent, cei 5 IT-işti care lucrează în noul nostru centru sunt alocaţi pe proiecte de dezvoltare, mentenanţă şi integrare, dezvoltate în Cluj pentru clienţi din domeniile finanţe-bănci, sănătate şi educaţie online", a declarat Tibor Laszlo, manager operaţional la ISDC. Potrivit reprezentanţilor companiei, Clujul va rămâne centrul operaţiunilor de nearshore al ISDC.

Activităţile de coordonare, management de proiect, arhitectură soluţii, QA şi testare vor rămâne localizate în Cluj, iar centrul din Bucureşti va susţine dezvoltarea şi extinderea operaţiunilor ISDC. "Intenţionăm să transformăm treptat sediul din Cluj într-un centru cu focalizarea pe activităţi de management, definire soluţii software, arhitectură, design şi integrare, în timp ce centrele din Bucureşti şi viitoarele centre din ţară vor rămâne unităţi tehnologice furnizoare de soluţii soft", a spus Laszlo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO