Companii

Programatorii nu cunosc criza. Olandezii de la ISDC angajează un om la fiecare trei zile

Proramatorii nu cunosc criza. Olandezii de la ISDC angajează un om la fiecare trei zile

Autor: Laurentiu Cotu

07.12.2011, 19:13 933

Pe lângă angajaţii din Cluj, ISDC mai are circa 25 de oameni care lucrează pentru sediul companiei din Olanda.Compania spune că intenţionează să continue recrutările anul viitor, odată cu extinderea activităţiilor pe noi pieţe, înGermaniaşi Belgia.

"Intenţionăm să păstrăm ritmul de creştere al angajărilor în 2012, ambiţia noastră fiind de a ne extinde pe noi pieţe, precum cele dinGermaniaşi Belgia. Totodată, ne vom specializa activităţile în domeniul soluţiilor şi serviciilor de business, în special pe segmentul financiar-bancar", a declarat pentru ZF Transilvania Eddy Vermeire, CEO al ISDC.

ISDC a câştigat în acest an noi proiecte în domeniul financiar-bancar, cu clienţi precum Rabobank şi Achmea, însă au fost dezvoltate şi colaborările cu clienţi existenţi, precum Robeco.

În primele 9 luni din acest an, afacerile ISDC au crescut cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru acest an, ISDC şi-a bugetat o cifră de afaceri de circa 9 mil. euro la nivel de holding, în creştere cu circa 30% faţă de anul trecut. În ceea ce priveşte activitatea ISDC România, anul trecut cifra de afaceri a companiei a fost de circa 14,2 mil. lei (3,4 mil. euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

"Am reuşit să valorificăm oportunităţile de pe piaţă în domeniul dezvoltării aplicaţiilor de tip BI prin soluţii de tip portal, pentru internet, social media şi platforme mobile. Mizăm şi în 2012 pe o creştere a afacerilor, în medie cu 30%, ca urmare a creşterii portofoliului de clienţi. Piaţa muncii şi clienţii din Cluj ne oferă motive plauzibile pentru creşterea afacerii şi a brandului ISDC pe piaţa europeană", a spus Eddy Vermeire.

Conform unor informaţii anterioare furnizate de conducerea ISDC, salariile angajaţilor companiei încep de la 650 de euro şi pot depăşi 2.500 de euro în cazul programatorilor cu experienţă.

ISDC (Integrated Systems Development Corporation) dezvoltă şi furnizează servicii software pentru domeniul bancar şi al asigurărilor, industrie, comerţ, logistică, media şi sectorul medical.

Compania furnizează atât servicii pe bază de proiect, cât şi servicii pe bază de capacitate (echipe de dezvoltare pentru departamentele de IT ale unor clienţi vestici). Portofoliul de clienţi al ISDC include companii precum Adecco, ABN-AMRO, Manpower, Randstad, USG Group, Time Warner Publishing, Swets, Getronics PinkRoccade, Rabobank, Pink Healthcare sau Thomas Cook.

Compania le furnizează clienţilor consultanţă de business şi arhitectură, management de proiect, Testing&QA.

ISDC România a fost fondată în anul 1999 la Cluj drept centru de dezvoltare şi testare de soluţii software, cu activităţi în modernizarea, dezvoltarea, integrarea şi mentenanţa aplicaţiilor customizate pentru oricare tip de business.

Acţionarul majoritar ISDC România este firma ISDC B.V.din Olanda, fondată în anul 1990, cu sediul înHilversum, Olanda, furnizor de servicii de consultanţă, arhitectură, design şi management de proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO