Business Hi-Tech

Microsoft Envision Forum 2021. Petr Karasek, Microsoft: Antreprenorii au nevoie de o soluţie unificată de management al afacerii

Contextul creat de pandemie a demonstrat companiilor că au nevoie să prelucreze datele colectate pentru a putea satisface noile nevoi ale consumatorilor, dar şi că au nevoie de soluţii complexe care să îi ajute să conecteze datele stocate între ele pentru ca acestea să devină şi mai valoroase, au spus par­ticipanţii la cea de-a doua zi a evenimentului Microsoft Envision Forum, ajuns la cea de-a opta ediţie.

„Trebuie să fim într-adevăr conectaţi. Trebuie să ştim să oferim informaţii atât utilizatorilor cât şi ma­na­gementului, oricând este nevoie. Acest lucru aduce nevoia de a prelucra datele şi a le face utile, deoarece, din punct de vedere istoric, toate datele ne ajută să putem să aprofundăm informaţii şi să obţinem o imagine largă şi complexă asupra afacerii generale şi apoi să îmbu­nătăţim serviciul pentru clienţi, să îmbunătăţim operaţiunile interne. Pentru a lua unele măsuri uneori ne lipsesc cunoştinţele şi cunoştinţele acestea stau în date, deoarece există date pe care le colectăm din diferite locuri, dar trebuie să ştim cum să le orchestrăm pentru a face o schimbare“, a spus Petr Karasek, director - product marketing management - ERP pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Microsoft. Astfel, el a explicat că între­prinderile şi companiile au nevoie de soluţii complexe, care să răspundă mai multor cerinţe ale businessului şi care să ajute la îmbunătăţirea performanţei.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.