Business Hi-Tech

Marius Ghenea discută vânzarea retailerului online PC Garage

Marius Ghenea discută vânzarea retailerului online PC...

Autor: Adrian Seceleanu

25.06.2015, 00:07 6723

Mai mulţi investitori strategici sunt interesaţi să cumpere PC Garage, numărul trei pe piaţa locală de retail online IT&C, a declarat proprietarul companiei, antreprenorul Marius Ghenea, în cadrul emisiunii ZF Live.

„Exitul este în plan. Sunt nişte discuţii. E posibil să vedem ceva (o tranzacţie – n.red.) anul asta“, a declarat Ghenea. El a precizat că discuţiile nu sunt purtate cu rivali locali, care să ducă la o consolidare a pieţei, ci cu investitori străini.

„Investitorii sunt strategici, sunt din străinătate. Într-un fel este normal să fie aşa pentru că până la urmă este o  piaţă care se globalizează şi o intrare pe piaţa din România devine din ce în ce mai interesantă pentru jucătorii internaţionali. (...) În zona de online evident este eMag care e liderul ne­contestat al pieţei. Dar cu siguranţă, ca în orice business, trebuie să existe şi un număr doi, şi un număr trei, să fie o competiţie. Probabil că în zona aceea va fi investitorul potrivit“, a adăugat el.

PC Garage a avut anul trecut un profit net de 0,9 milioane de lei, la o cifră de afaceri de 129 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO