Business Hi-Tech

Luxoft a ajuns la 1.600 de angajaţi şi continuă expansiunea în România

Bogdan Pelinescu, director general al Luxoft România: Căutăm atât oameni cu experienţă, cât şi tineri absolvenţi

Bogdan Pelinescu, director general al Luxoft România: Căutăm atât oameni cu experienţă, cât şi tineri absolvenţi

Autor: Ioana Nita

29.01.2016, 00:06 1273
Subsidiară locală a furnizorului de soluţii software cu acelaşi nume de origine rusă, compania a ajuns anul trecut la o echipă de 1.600 de persoane, cu 40% mai numeroasă decât în 2014, iar recrutările vor continua în acelaşi ritm şi în 2016.
 
„Pentru noi, anul 2015 a însemnat o creştere cu aproape 40% a numărului de anga­jaţi. În prezent, Luxoft România nu­mără peste 1.600 de angajaţi, iar recrutările con­tinuă. Previzionăm că recrutările vor con­tinua cel puţin în acelaşi ordin de mări­me ca şi până acum, în ritm cu diversificarea portofoliului de servicii şi produse, precum şi a celui de clienţi”, a declarat Bogdan Peli­nescu, director general al Luxoft România.
 
Compania este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate de angajaţii români ai Luxoft sunt în domeniul auto şi în cel financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO