Business Hi-Tech

Diana Sipos, country manager al Eviden România: Anul trecut ni s-au alăturat aproape 200 de colegi noi şi ne aşteptăm şi în acest an la un număr similar. Ne concentrăm pe profile şi roluri care vor lucra în proiecte complexe, cu valoare adăugată mare.

Diana Sipos, country manager al Eviden România: Am văzut deja deschidere din partea clienţilor noştri pentru adoptarea soluţiilor ce utilizează GenAI. Creşterea ponderii serviciilor multicloud este o realitate, iar acest lucru duce la o creştere anticipată a nevoilor de securitate în cloud.

Diana Sipos, country manager al Eviden România: Am văzut deja deschidere din partea clienţilor noştri pentru adoptarea soluţiilor ce utilizează GenAI. Creşterea ponderii serviciilor multicloud este o realitate, iar acest lucru duce la o creştere anticipată a nevoilor de securitate în cloud.

Autor: Alexandra Cepăreanu

26.02.2024, 09:00 173

♦ „Selectăm tineri cu potenţial chiar de pe băncile universităţilor pentru a-i forma în cadrul companiei, punând accent pe tehnologii avansate şi proiecte de impact“ ♦ „Adoptarea la scară cât mai largă în organizaţii a sistemelor bazate pe AI face necesară existenţa unui nivel ridicat de expertiză în rândul angajaţilor din industria IT, ceea ce ne face să aducem în discuţie nevoia de upskilling în tehnologii noi.“

Eviden România, parte a grupului francez Atos - unul dintre cei mai mari integratori IT&C din Europa -, cu afaceri de peste 142 mil. euro (701,8 mil. lei) în 2022 (ultimul an pentru care există date publice), continuă recrutările şi în 2024 şi caută să angajeze circa 200 de specialişti pe diferite roluri şi profile tech. Compania a depăşit 1.200 de experţi şi consultanţi în tehnologie în 2023, după ce anul trecut şi-a mărit echipa cu încă 200 de persoane. Potrivit reprezentanţilor companiei rezultatele financiare pentru anul 2023 sunt în curs de auditare.

„Anul trecut ni s-au alăturat aproape 200 de colegi noi şi ne aşteptăm şi în acest an la un număr similar. Ne concentrăm pe profile şi roluri care vor lucra în proiecte complexe, cu valoare adăugată mare, având competenţe şi responsabilităţi pe măsură. În acelaşi timp, selectăm tineri cu potenţial chiar de pe băncile universităţilor pentru a-i forma în cadrul companiei, punând accent pe tehnologii avansate şi proiecte de impact“, a spus pentru ZF Diana Sipos, country manager în cadrul Eviden România – ce îşi concentrează activitatea pe liniile de business cloud, big data, securitate şi digital application management.

Ea a adăugat că angajaţii din cadrul Eviden România au fost implicaţi, pe parcursul anului trecut, în proiecte de referinţă, în diverse domenii - de la digitalizarea unor instituţii publice, securizarea unor aeroporturi, securizarea unor organizaţii de apărare (NATO) şi continuând cu asigurarea securităţii cibernetice pentru unele din cele mai mari evenimente sportive din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO