Business Hi-Tech

Eviden România, parte a companiei Atos, afaceri în creştere cu 28% în 2022, peste pragul de 142 milioane de euro

Diana Sipos, country manager în cadrul Eviden în România

Diana Sipos, country manager în cadrul Eviden în România

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.08.2023, 16:15 828

Compania Eviden România, parte a grupului francez Atos - unul dintre cei mai mari integratori IT&C din Europa, a închis anul 2022 cu afaceri de peste 142 milioane de euro (701,8 mil. lei), înregistrând o creştere de peste 28% faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. 

Eviden România activează pe pieţele de transformare digitală, big data şi securitate cibernetică şi funcţionează separat de grupul Atos începând cu luna iulie a acestui an. De asemenea, compania a raportat la finalul anului trecut un profit net de peste 17,8 milioane de euro (87,9 mil. lei), în creştere cu peste 4% comparativ cu anul 2021, când Eviden avea un profit net de puţin peste 17 mil. euro (84,2 mil. lei). Conform sursei citate anterior, compania înregistra la finalul anului trecut aproximativ 3.116 angajaţi. Diana Sipos, country manager în cadrul Eviden în România, spunea în vara anului în curs că firma pe care o reprezintă se află în permanenţă în căutare de noi angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO