Business Hi-Tech

Afacerile operatorului local de servicii de outsourcing Optima vor depăşi 2,5 milioane de euro, în creştere cu 25%

Afacerile operatorului local de servicii de outsourcing...

Autor: Ioana Nita

19.08.2016, 00:03 193
Furnizorul local de servicii de outsourcing Optima ţinteşte anul acesta afaceri totale de peste 2,5 milioane de euro, în creştere cu circa 20-25% faţă de 2015, în condiţiile în care compania mizează pe câştigarea de noi proiecte ca urmare a diversificării portofoliului de servicii, precum şi pe extinderea parteneriatelor actuale.

„Pentru anul acesta estimăm o creştere a afacerilor de circa 20-25%, aceasta  bazându-se nu numai prin adăugarea de proiecte şi clienţi noi, dar şi prin extinderea parteneriatelor existente - clienţi cu care lucrăm şi de cinci ani”, a declarat Daniel Mereuţă, director general al Optima. Compania este specializată în furnizarea de servicii de call center (inclusiv off-shoring), info desk, help desk, customer service, back-office, precum şi consultanţă de specialitate. Cele mai mari venituri ale companiei sunt generate de serviciile de suport pentru clienţi şi vânzări.

În prima jumătate a acestui an businessul Optima s-a majorat cu 30% pe fondul diversificării portofoliului de servicii şi deschiderii unui nou centru în Iaşi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO