Business Construct

În ultimii cinci ani, în sectoarele 1, 2, 3 şi 6 din Bucureşti s-au construit două creşe şi două grădiniţe, iar o grădiniţă şi o şcoală au fost extinse cu câte un corp nou de clădire. Nu a fost însă ridicată nicio şcoală de la zero

În ultimii cinci ani, în sectoarele 1, 2, 3 şi 6 din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.08.2020, 19:55 263

ZF a întrebat toate cele 6 sectoare din Capitală câte locuinţe noi au fost date în folosinţă în cinci ani şi câte şcoli, grădiniţe şi creşe au fost ridicate în acelaşi interval.

Aproape 18.000 de locuinţe noi, dar nicio şcoală de stat nouă. Aşa arată, dintr-o privire, radiografia ultimilor cinci ani în patru sectoare din Bucureşti. Deşi dezvoltatorii imobiliari nu mai contenesc cu proiectele de locuinţe, oraşul aglomerându-se cu tot mai mulţi locuitori, resursele, infrastructura, accesul la educaţie rămân la acelaşi nivel.

Ziarul Financiar a întrebat primăriile tuturor celor şase sectoare din Bucureşti câte uni­tăţi locative (case şi apartamente) au fost finalizate în fiecare din ultimii cinci ani (2015-2019), dar şi câte şcoli şi grădiniţe au fost date în funcţiune în acelaşi interval în sectorul pe care îl reprezintă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO